Body content E-Hulp

Header afbeelding E-hulp

Partners

Partners

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

~ Albert Einstein

 

E-hulp content

E-hulp is klein maar ambitieus. Maar we hebben niet de wijsheid in pacht en we werken graag samen met mensen die ons inspireren. Samen zijn we een een prachtige bloem.

Reframing Studio

Reframing Studio is een ontwerpbureau, gevestigd in Amsterdam. De studio bestaat uit een klein en toegewijd team van ontwerpers en consultants, allen technisch opgeleid en met een passie voor techniek. Tegelijkertijd is het team overtuigd van het...

Lees verder
Reframing Studio
Jim van Os

Jim van Os

Jim van Os is hoogleraar Psychiatrie aan de Universiteit Maastricht, hoofd van het Neurointerventiecentrum in het Academisch Ziekenhuis Maastricht en sinds 2011 lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen.

Lees verder
Wilma Boevink

Wilma Boevink

Wilma Boevink is ervaringsdeskundige en werkt sinds 1991 als onderzoeker bij het Trimbos-instituut. In die rol, maar ook via vele publicaties, voordrachten en lezingen, maakt zij zich sterk voor mensen met psychische problemen in Nederland.

Lees verder

Marco de Witte

​Marco de Witte (1959) is veranderkundige en werkt als adviseur, spreker en coach. Hij raakte tijdens een succesvolle academische carrière gefascineerd door het verbinden van theorie en praktijk. Hij richtte zich steeds meer op advieswerk,...

Lees verder
Marco de Witte
Winfried Tilanus

Winfried Tilanus

Winfried Tilanus zijn passie is de privacy van e-health. Winfried geeft advies over privacy aan zorginstellingen en aan software leveranciers.

Lees verder

Jasper Wagteveld

Jasper Wagteveld is op zijn 33e inmiddels 21 jaar intensief zorgconsument. 21 jaar waarin hij de zorg stappen heeft zien maken richting de klant, maar het is nog niet voldoende.

Lees verder
Jasper Wagteveld